Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită

Somonul glazurat cu arțar și muștar cu varză de Bruxelles prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, file de somon, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Lămâie Și Arțar, și Suc de fructe Delicata prăjită cu glazură de arțar și varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Bateți împreună siropul de arțar și muștarul. Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper, apoi periați-le cu amestecul de arțar-muștar și lăsați-le deoparte.
Între timp, încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, aruncați mugurii și ceapa cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru până când sunt bine acoperite.
Întindeți-le pe o foaie de copt, tăiați-le cu partea în jos și prăjiți-le pe raftul inferior până se caramelizează și se înmoaie, 20-30 de minute.
Când mugurii sunt aproape gata, aranjați fileurile pe un vas rezistent la cuptor și fierbeți-le, cu pielea în jos, până când amestecul de arțar este bine caramelizat și peștele este doar gătit-7 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileului.
Se servește cu mugurii și pene de lămâie.