Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită

Arțar și somon glazurat cu muștar cu varză de Bruxelles prăjită
Somonul glazurat cu arțar și muștar cu varză de Bruxelles prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, file de somon, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon glazurat cu arțar cu varză de Bruxelles prăjită, Varză De Bruxelles Prăjită Glazurată Cu Lămâie Și Arțar, și Suc de fructe Delicata prăjită cu glazură de arțar și varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună siropul de arțar și muștarul. Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper, apoi periați-le cu amestecul de arțar-muștar și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
File De SomonFile De Somon
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Între timp, încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, aruncați mugurii și ceapa cu uleiul de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
VarzăVarză
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Întindeți-le pe o foaie de copt, tăiați-le cu partea în jos și prăjiți-le pe raftul inferior până se caramelizează și se înmoaie, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Când mugurii sunt aproape gata, aranjați fileurile pe un vas rezistent la cuptor și fierbeți-le, cu pielea în jos, până când amestecul de arțar este bine caramelizat și peștele este doar gătit-7 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se servește cu mugurii și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
VarzăVarză
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista