Arțar și morcovi pecan
Maple & pecan morcovi ia aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită morcov, ulei de măsline, sirop de arțar și nuci pecan. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați), Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar, și Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puteți face acest lucru în timp ce curcanul se odihnește.
Așezați morcovii pe o tavă mare de copt, aruncați cu uleiul și multă sare, apoi întindeți într-un strat uniform. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 10 minute, apoi scoateți folia și gătiți încă 20 de minute.
Stropiți cu siropul și împrăștiați peste nuci, apoi reveniți la cuptor pentru ultimele 10 minute până când morcovii sunt moi și aurii și nucile pecan prăjite.