Arțar și Calvados-friptură de coroană de porc glazurată cu piure de mere-castane
Maple și Calvados-friptură de coroană de porc glazurată cu piure de mere-castan este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 503 calorii, 65g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, granny smith apple, calvados și alte câteva lucruri pentru a ajunge astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Crown Friptură De Porc Cu Sos Calvados, Crown friptură de porc cu umplutură de cârnați de castane, și Friptură De Coroană De Porc Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti friptura, combinați 1/2 cană Calvados, 1/4 cană sirop și crenguță de salvie într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când este ușor gros.
Se ia de pe foc; aruncați crenguța de salvie.
Acoperiți ușor friptura cu spray de gătit; frecați 1 1/2 lingurițe de sare și piper peste friptură.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ungeți o pătrime de glazură peste friptură.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 (nu scoateți friptura din cuptor); coaceți la 300 timp de 1 oră și 45 de minute, perindând cu glazură la fiecare 30 de minute. (Acoperiți oasele cu folie dacă încep să devină prea maronii).
Creșteți temperatura cuptorului la 400( nu scoateți friptura din cuptor); gătiți încă 25 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a fripturii înregistrează 15
Scoateți friptura din cuptor; lăsați să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Pentru a pregăti piureul, în timp ce friptura se coace, combinați mărul, castanele, 1/2 cană Calvados, zahărul și 2 linguri de sirop într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când mărul este fraged.
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie; adăugați jumătate și jumătate, 2 linguri Calvados, 1/2 linguriță sare și salvie tocată. Procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Feliați vertical între fiecare os al coastei.
Serviți carnea de porc cu piure.
Notă de vin: un fel de mâncare cu arome la fel de complexe pe cât merită un vin la fel de complex. Cu caracterul său pământesc, pinot noir este o folie excelentă pentru aromele de arțar și castan. În plus, în comparație cu alte roșii, pinot noir are o aciditate subiacentă bună pentru a echilibra bogăția cărnii de porc prăjite. Unul dintre exemplele mele preferate la prețuri moderate este Thomas Fogarty Pinot Noir din 2001 (2 USD
din Munții Santa Cruz din California. - Alina Gavril