Aruncare De Ridiche Răcită
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Aruncarea de ridiche răcită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de țelină, iaurt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Aruncare Picantă De Ridiche, Supă De Unt De Ridiche Răcită, și Supă De Mazăre Engleză Răcită Cu Șuncă Și Ridiche.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron mediu până se amestecă; adăugați ridiche, țelină și castraveți, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore.
Notă: salata poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider timp de câteva zile.