Arugula-Prosciutto Pizza
Arugula-Prosciutto Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 747 calorii, 33g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Prosciutto și smochine Pizza cu rucola, Fig - Prosciutto Pizza cu rucola, și Prosciutto și Rucola Pizza.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt cu capul în jos în cuptor și preîncălziți la 450 de grade F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-o rundă de 12 inci.
Transferați pe o coajă de pizza cu praf de porumb sau pe o altă foaie de copt cu susul în jos; glisați aluatul pe piatra fierbinte de pizza sau foaia de copt.
Coaceți 8 minute. Între timp, combinați 2 linguri de ulei de măsline într-un bol cu usturoiul, rozmarinul și sarea și piperul după gust.
Scoateți pizza din cuptor, ungeți cu amestecul de ulei de măsline și acoperiți cu ricotta și mozzarella. Întoarceți pizza la cuptor; coaceți până când brânza este aurie și bulbucată, încă aproximativ 6 minute.
Între timp, aruncați rucola și șalotul într-un bol mare cu sucul de lămâie, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Topiți pizza cu salata de rucola, prosciutto și parmezan ras.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.