Arroz Con Pollo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de usturoi, orez, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz con Pollo.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați bucățile de pui până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți puiul cu o lingură cu fante și așezați-l pe o farfurie. Gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras verde, usturoiul tocat si cateii de usturoi intregi in acelasi cuptor olandez pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Întoarceți puiul în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșii, orez, sare, oregano, piper negru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se toarnă suficient stoc de pui pentru a acoperi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Coaceți amestecul de pui-orez în cuptorul preîncălzit până când orezul este fraged și puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se amestecă mazărea, măslinele, stafidele și ardeii pimento în amestecul de pui-orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ