Arroz con Pollo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1396 calorii, 88G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 73 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, chimen măcinat, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz con Pollo.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu usturoi, suc de portocale, suc de lămâie, sare și piper într-un blender până se omogenizează. Puneți bucățile de pui într-un castron mare și turnați pur și simplu peste ele, întorcându-vă pentru a acoperi. Marinați puiul, acoperit și răcit, întorcându-se ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați puiul, lăsând excesul de marinată să picure înapoi în castron, pe prosoape de hârtie, apoi uscați-l. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De Verjuic
3
Încălziți uleiul și untul în oală de 6 până la 7 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți puiul în 2 sau 3 loturi, fără aglomerare, întorcându - se ocazional, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați puiul ca rumenit pe o farfurie, rezervând grăsime în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Saut ceapă, ardei gras și usturoi în grăsime în oală la foc moderat, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro de la pui, până când legumele se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
În timp ce legumele gătesc, încălziți șofranul într-o tigaie mică uscată la foc mic, scuturând tigaia, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați vin și aduceți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați chimen și sare în legume și gătiți la foc moderat, amestecând, 2 minute. Se amestecă amestecul de șofran, frunza de dafin, roșiile (inclusiv sucul), bulionul, apa și marinada rezervată și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați tot puiul, cu excepția bucăților de piept, cu pielea în sus și fierbeți ușor, acoperit, la foc mic 10 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă bucăți de piept, cu pielea în sus și se aranjează puiul în 1 strat. Reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Acoperiți oala bine, apoi transferați la cuptor și coaceți până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Împrăștiați mazărea, măslinele și pimientos peste orez și pui (nu amestecați) și lăsați să stea, oală acoperită cu un prosop de bucătărie, până când mazărea este încălzită și orice lichid rămas este absorbit de orez, aproximativ 5 minute. Aruncați frunza de dafin.