Nevoie de o curs principal fără gluten? Arroz con Pollo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 786 calorii, 43G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, fire de șofran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați puiul pe ambele părți cu sare și piper. Într-o tigaie mare cu față dreaptă, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când se ondulează. Căutați coapsele de pui, întorcându-le o dată, până se rumenesc, 8 până la 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pulpe De Pui
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
3
Scurgeți jumătate din ulei din tigaie și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras, piquillos, usturoiul, roșiile, Espeleta și frunzele de dafin și gătiți, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească, 6 până la 8 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, până începe să se caramelizeze, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ardei Gras
Frunze De Dafin
Piper Piquillo
Tomate
Usturoi
Ceapă
5
Se adaugă orezul, Saz-ul și șofranul și se gătește, amestecând, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Orez
6
Se toarnă bulionul de pui, se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte, se amestecă și se fierbe. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și cuibăriți coapsele de pui cu pielea în sus în orez. (Încercați să nu scufundați pielea, astfel încât să rămână crocantă pe măsură ce orezul se gătește.) Gatiti, partial acoperit, pana cand orezul a absorbit lichidul si puiul este fiert, 25 pana la 30 de minute. Dacă pielea de pui nu este crocantă, așezați tigaia sub un broiler fierbinte până când puiul este crocant și maro auriu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Stoc De Pui
Sos Fierbinte
Pui întreg
Piper
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
7
Pentru a servi, îndepărtați frunzele de dafin, presărați coriandru și pătrunjel peste orez și amestecați ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
Orez
8
Se servește direct din tigaie, cu iaurtul presărat cu coajă de tei și sticla de sos fierbinte pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
5 Pachete Saz
10
Îmbrățișez anumite "alimente preparate" cumpărate din magazin, cum ar fi Saz cca. Este vorba despre umami sau glutamat monosodic (MSG). Amestecurile Saz de la Saz sunt pachete de sare uscată condimentată vândute în supermarketuri (Goya este cea mai cunoscută marcă) și sunt utilizate în bucătăria latino-americană. Ingredientele generale sunt părți egale coriandru măcinat, chimen, boia de ardei, pudră de usturoi și sare—un pumn de aromă excelent. O puteți face acasă, dar de obicei folosesc versiunea pregătită.