Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Arroz con Pollo. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1400 calorii, 88G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pui, măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Usturoi pur, suc de portocale, suc de lămâie, sare și piper într-un blender până se omogenizează. Puneți bucățile de pui într-un castron mare și turnați pur peste ele, întorcându-vă la strat. Marinați puiul, acoperit și răcit, întorcându-se ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Pui întreg
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Transferați puiul, lăsând excesul de marinată să picure înapoi în castron, pe prosoape de hârtie, apoi uscați-l. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
3
Încălziți uleiul și untul în oală de 6 până la 7 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți puiul în 2 sau 3 loturi, fără aglomerare, întorcându - se ocazional, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați puiul ca rumenit pe o farfurie, rezervând grăsime în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Saut ceapă, ardei gras și usturoi în grăsime în oală la foc moderat, amestecând ocazional și răzuind bucăți maronii din pui, până când legumele se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Pui întreg
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce legumele gătesc, încălziți șofranul într-o tigaie mică uscată la foc mic, scuturând tigaia, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați vin și aduceți la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați chimen și sare în legume și gătiți la foc moderat, amestecând, 2 minute. Se amestecă amestecul de șofran, frunza de dafin, roșiile (inclusiv sucul), bulionul, apa și marinada rezervată și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Marinada
Tomate
șofran
Bulion
Chimen
Suc
Apă
Sare
6
Adăugați tot puiul, cu excepția bucăților de piept, cu pielea în sus și fierbeți ușor, acoperit, la foc mic 10 minute. Se amestecă orezul, apoi se adaugă bucăți de piept, cu pielea în sus și se aranjează puiul în 1 strat. Reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Orez
7
Acoperiți oala bine, apoi transferați la cuptor și coaceți până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Împrăștiați mazărea, măslinele și pimientos peste orez și pui (nu amestecați) și lăsați să stea, oală acoperită cu un prosop de bucătărie, până când mazărea este încălzită și orice lichid rămas este absorbit de orez, aproximativ 5 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Frunze De Dafin
Pui întreg
Măsline
Mazăre
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura