Arroz Con Leche (Budincă De Orez)

Arroz Con Leche (Budincă De Orez)
Arroz Con Leche (Budinca de orez) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 365 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 902 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, orez, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Arroz con Leche (budincă de orez), Arroz con Leche (budincă de orez mexicană), și Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați apa, orezul și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă laptele și stafidele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când este gros și cremos, amestecând frecvent. Aruncați scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
LapteLapte
3
Serviți cald sau rece.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista