Arroz con Coco: orez cu nucă de cocos

Arroz con Coco: orez cu nucă de cocos
Arroz con Coco: orezul cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați orez, lapte de cocos, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), Orez cu nucă de cocos și linte (Arroz con Coco y Lentejas), și Orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul, 2 căni de apă, laptele de cocos, zahărul și sarea într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Aduceți orezul la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când apa s-a evaporat chiar sub nivelul orezului și încep să se formeze mici găuri la suprafață, amestecând ocazional, astfel încât orezul să nu se lipească de fundul tigaiei și arde. Reduceți focul la cea mai mică setare, acoperiți cratița și continuați să gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
ZahărZahăr
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Pufați orezul cu o furculiță și amestecați stafidele. Acoperiți cratița și lăsați-o să stea de pe foc până când stafidele sunt pline și calde, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Presărați orezul cu nuca de cocos prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista