Arpagic Piecrust
Rețeta arpagic Piecrust este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, obțineți o crustă care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, scurtarea legumelor, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Toate-Scop Lumina Piecrust, Mere Coapte Cu Rodie-Cidru Cu Fâșii De Coajă De Zahăr, și Dip De Ou De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea, praful de copt și arpagicul într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Combinați untul și apa clocotită.
Se toarnă amestecul de unt în centrul puțului. Trageți ușor amestecul de făină în amestecul de unt până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic. Desfaceți aluatul; așezați pe plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci.