Arpagic cartofi prăjiți cu hrean-smântână și Caviar
Arpagic cartofi prăjiți cu hrean-smântână și Caviar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 44 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, smântână, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Smântână și Caviar au acoperit cartofi mov, Cartofi cu smântână și arpagic, și Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Spălați și uscați cartofii. Feliați-le în runde de 1/2 inch și puneți-le într-un castron.
Stropiți în uleiul de măsline; adăugați 1 lingură de arpagic, sare și piper și aruncați pentru a acoperi bine. Aranjați cartofii separat pe foaia de copt. Prăjiți până când cartofii sunt fierți, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați smântâna și hreanul.
Pentru asamblare, acoperiți cartofii prăjiți cu o bucată de amestec de smântână și o stropire de arpagic.
Adăugați o cantitate mică de caviar cu o lingură de plastic.
Se servește la temperatura camerei.