ARME INTELIGENTE: LASAGNA DE VINETE SUPER SLABĂ
Rețeta arme inteligente: LASAGNA de vinete SUPER slabă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 1024 calorii, 72g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 8.53 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Funcționează bine ca un fel principal scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne scăzută, părți slabe, știri alimentare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Super Ușor Slab Veggie Crockpot Lasagna, Super-Inteligent Patty Se Topește, și Cremă Super slabă de supă de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400.Feliați vinetele în runde de 1/2 inch și puneți-le într-un castron mare.
Se toarnă albușuri de ou și se aruncă cu mâinile.
Întindeți o bucată de hârtie cerată de 2 picioare sau folie de plastic pe blat și presărați ușor cu pesmet. Ridicați feliile de vinete pe hârtie și presărați deasupra un alt strat ușor de pesmet. Repetați până când toate feliile sunt coated.As terminați fiecare lot, așezați felii pe foi de copt care au fost pulverizate cu ulei de gătit. Pulverizați și partea superioară a feliilor cu ulei de gătit.
Coaceți aproximativ 40 de minute, rotind tăvile de sus în jos la jumătatea drumului. Ar trebui să fie crocante la exterior, dar moi în interior.Nu chiar RICOTTA2 cupe brânză de vaci fără grăsime2 cărămizi de Mori-nu light tofu (magazinele Kroger îl poartă. Dacă nu puteți găsi acea marcă, orice marcă de tofu ușor o va face.)1/2 c albușuri de OU2 t vin roșu oțetpinch de oregano uscat, busuioc și cimbru
Folosiți robotul de bucătărie pentru a amesteca totul până se omogenizează.TOPPING de brânză: 1/2 c brânză mozzarella mărunțită 2% 1/4 c plus 1 T brânză parmezană rasăpentru a asambla o lingură subțire de ragu într-o tigaie de lasagna de 16 x 10 x 3. (Dacă nu aveți o tigaie adâncă de 3 inci, puteți ridica un pachet de tigăi de lasagna din folie de unică folosință la majoritatea magazinelor alimentare, magazinelor în dolari sau Costco.)
Adăugați un strat de vinete feliate și deasupra cu un strat de ragu.Acoperiți ragu cu amestecul nu chiar Ricotta și presărați cu 1 T de parmezan.
Adăugați un alt strat de felii de vinete și acoperiți cu restul de sos.
Presărați blatul cu 1/2 cană de Mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Coaceți la 400 timp de o oră până când blatul este Bulbuc și începe să se rumenească.Se acoperă cu pătrunjel proaspăt tocat și se lasă să stea cu cel puțin 15 minute înainte de servire. reutilizare, reutilizare, RE-CYCLE.By dublând rețeta sosului, puteți avea o altă lasagna mai târziu în lună cu mult mai puțin efort.Odată ce sosul s-a răcit la temperatura camerei, împărțiți-l în 2 pungi de congelator de un galon. (Vrei să-l împartă, astfel încât sa mai ușor să se dezghețe!)Și, pentru a vă proteja congelatorul de o scurgere accidentală (vorbind din experiență aici!) cel mai bine este să așezați pungile într-un vas de copt sau pe o foaie de copt cu margini înainte de a le pune în congelator.Odată ce sosul este solid, puteți scoate vasul.Și, în timp ce vinetele sunt în sezon, abundente și ieftine, îngheț adesea feliile de vinete prăjite la cuptor într-o pungă mare pentru congelator. Chiar dacă nu mă simt ca punerea împreună un alt lasagna, theyre o gustare mare!