Aristocratul polonez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 177 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână varză, piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Murături Poloneze, Păsări De Curte Poloneze, și Rugelach Polonez.
Instrucțiuni
1
Combinați varza într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați zahărul, oțetul, apa, uleiul, 1 linguriță de muștar și piperul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de varză și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se scurge amestecul de varză și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
5
Combinați maioneza și restul de 2 linguri de muștar; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe 4 felii de pâine. Împărțiți carnea de vită prăjită, brânza elvețiană și amestecul de varză uniform între feliile de pâine pregătite. Se acoperă cu 4 felii de pâine rămase.