Aripioare de pui învelite cu slănină cu sos de grătar Bourbon

Aripile de pui învelite în Bacon cu sos de grătar Bourbon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 283 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper proaspăt crăpat, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui La Grătar Cu Condimente Bourbon, Creveți înveliți cu slănină cu sos de grătar Chipotle, și Bacon Înfășurat Oferte De Pui Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. Linia 2 foi de biscuiți cu laturi cu folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Presărați piper peste pui. Înfășurați fiecare bucată de pui cu o jumătate de felie de slănină.
Așezați bucăți de pui învelite cu slănină pe foi de prăjituri, slănina se termină în jos.
Coaceți descoperit 30 de minute; întoarceți puiul; rotiți foile de cookie în cuptor.
Coaceți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când se rumenesc și sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați ingredientele sosului Bourbon; se încălzește la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, aruncați puiul cu jumătate din sos.
Se servește cald cu sosul rămas pe lateral pentru scufundare.