Aripioare de pui la grătar cu sos picant chipotle și sos de iaurt cu brânză albastră

Rețeta Aripioare de pui la grătar cu sos picant chipotle și sos de iaurt cu brânză albastră este gata în aproximativ 1 oră și 8 minute și este cu siguranță o opțiune minunată fără gluten și ketogenă pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 4,35 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 1318 calorii , 81 g de proteine și 101 g de grăsimi . Este perfect pentru 4 iulie . 77 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, iaurt grecesc, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 69% . Aripioarele calde picante la gătit lent , burgeri de curcan cu cheddar și mere cu sos de iaurt Chipotle și cartofi prăjiți la cuptor cu iaurt și ardei chipotle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge grătarul la mare. Se pune aripioarele în câteva linguri de ulei și se condimentează cu sare și piper.
Puneți pe grătar în straturi unice și grătar până când devine auriu pe ambele părți și tocmai fiert, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se amestecă într-un castron mediu oțetul, muștarul de Dijon, piureul de chipotle, mierea și uleiul. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Topiți untul într-o tigaie mare sau într-o oală mare pe grătarul grătarului.
Adăugați amestecul de sos iute și aduceți la fierbere.
Se amestecă praful de chile ancho și se condimentează cu sare, după gust.
Adăugați aripioarele și gătiți, amestecând, timp de 2 până la 3 minute.
Serviți cu dip de brânză albastră și iaurt.
Combinați toate ingredientele într-un bol și asezonați cu sare și piper, după gust. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de servire.