Aripioare De Pui Cu Saramură De Cola
Aripile de pui cu saramură de Cola necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 317 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, muștar măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Aripi De Pui Glazurate Cola, Aripi de pui glazurate Coca-cola, și Aripi De Pui La Cuptor Coca-Cola.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană sare kosher și cola într-o pungă de plastic resigilabilă, se amestecă până se dizolvă sarea.
Adăugați aripile de pui, acoperiți cu saramură, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Saramură la frigider timp de 2 ore. În timp ce puiul este sărat, amestecați împreună uleiul vegetal, zahărul brun, 2 linguri sare kosher, praf de usturoi, piper negru, pudră de muștar și boia de ardei într-un castron mic pentru a forma o pastă; pus deoparte.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scurgeți aripile de pui într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile într-un bol mare de amestecare, apoi amestecați pasta de condimente până când este acoperită uniform.
Grătiți aripile pe grătarul preîncălzit, rotind ocazional, până când puiul nu mai este roz la os, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.