Aripioare De Pui Cu Piper De Lămâie

Lemon Pepper aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 403 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți aripi de pui, sare de mare grosieră, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Aripioare de pui cu piper de lămâie fierbinte și lipicioase, Sare și piper aripi de pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți uleiul de măsline, coaja de lămâie, sarea și piperul negru împreună într-un bol; adăugați aripi și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți aripile acoperite într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Coaceți mai mult pentru o piele mai crocantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.