Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians

Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians
Aripile de pui cu ciuperci ale lui Ferran Adriamerroul s-ar putea să fie doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de dafin, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit de Ferran Adrians, Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri, și Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează aripile de pui cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare din fontă setată la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, adăugați aripile de pui. Gatiti, flipping ocazional, pana cand aripile sunt bine rumenite, aproximativ 30 de minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut dacă aripile se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Dacă nu ați redus deja focul la mediu-mic, faceți acest lucru acum și adăugați usturoiul tocat. Gatiti pana se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați frunza de dafin și crenguța de cimbru. Se amestecă bine și se lasă să gătească câteva secunde. Apoi turnați vinul alb. Întoarceți căldura la mediu-mare și lăsați lichidul să se reducă aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aruncați ciupercile. Se amestecă bine și se lasă să gătească două minute. Apoi turnați în apă și gătiți până când lichidul s-a redus și ciupercile sunt fragede, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista