Aripile fierbinți ale lui Deidra
Aripile fierbinți ale lui Deidra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 189 calorii. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, aripi de pui, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, Sos Fierbinte De Fudge, și Salată De Pui Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți aripile în apă rece și așezați-le pe foi de copt. Stropiți generos condimentele Cajun pe ambele părți ale puiului, apoi bateți totul cu sos fierbinte (suficient pentru a acoperi aripile, fără a scurge foile de copt). La frigider timp de 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Întoarceți și coaceți încă 10 minute sau până când puiul este gătit (sucurile se limpezesc).
Se servește cu brânză albastră sau sos de salată de fermă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.