Aripile de usturoi cu miere lipicioasă ale lui Krista
Aripile lipicioase de usturoi de miere ale lui Krista ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de usturoi, apă, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Pui Cu Usturoi Cu Miere Lipicioasă, Aripi De Pui Cu Usturoi Cu Miere Lipicioasă, și Aripi Lipicioase De Pui Cu Miere-Soia.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați aripile de pui pe o foaie de copt; coaceți până când sunt crocante, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Transferați aripile într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, 2 1/2 căni de apă, mierea și sosul de soia într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Bateți împreună amidonul de porumb și 3/4 cană de apă într-un castron mic; se amestecă în amestecul de sos până se îngroașă; se toarnă peste aripile de pui pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Amidon De Porumb
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Întoarceți aripile la cuptor și coaceți până când sosul clocotește și puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 15 până la 20 de minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.