Aripi Urlătoare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă aripile urlătoare. Această rețetă servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 104 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de topping de caramel, 1 cană de pansament italian zesty, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Urlând Cheesecake Cu Lună Plină, Urlând Bomboane De Porumb Cookie Scoarță, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de piele din fiecare tambur; aruncați.
Așezați tobele într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați ardei iute chipotle tocat și sos adobo și pansament; sac de etanșare. Întoarceți punga pentru a amesteca ingredientele și a acoperi tobele. Refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați foaia de folie în fundul tăvii pentru pui. Aranjați tobe pe folie.
Coaceți 15 minute; scurgeți dacă este necesar. Între timp, pentru a face sos, transferați marinada din pungă în cratița de 2 litri; se amestecă toppingul de caramel.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți la foc mic.
Reduceți temperatura cuptorului la 191°; periați tobele cu sos și coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult, perindând la fiecare 15 minute cu sos, până când se rumenesc și sucul este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (180F).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.