Aripi Roșii Lipicioase
Aripile roșii lipicioase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. O porție conține 553 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de aripi de pui, ardei iute jalape, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Red Hot Aripi Lipicioase, Aripi Lipicioase, și Aripi Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți aripile, scurgeți și tăiați la îmbinări; rezervați sfaturi pentru alte utilizări.
Așezați puiul rămas într - un singur strat într-o tigaie antiaderentă de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 oră, întorcând bucăți ocazional cu o spatulă largă.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați uleiul, usturoiul și ardeii iute până când legumele sunt limpezi, 2 până la 3 minute.
Adăugați suc de rodie, suc de afine, zahăr și oțet. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și aruncați grăsimea din aripile de pui.
Turnați sosul de rodie peste aripi și întoarceți bucățile cu spatula.
Coaceți până când sosul se îngroașă și se lipește de aripi, aproximativ 12 minute, întorcând bucățile des pentru a preveni arderea.
Așezați aripile pe un platou.
Se presară cu semințe de rodie.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.