Aripi Fierbinți
Hot Wings este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 2 porții cu 397 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sos fierbinte scotch bonnet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 92 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Sos De Fudge Fierbinte, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți sosul la foc mediu până când este fierbinte.
Bateți untul, puțin câte puțin. Continuați să bateți până când amestecul este emulsionat.
Bateți sare după gust, apoi reduceți focul la minim pentru a menține sosul cald.
Presărați sare și piper peste tot puiul și lăsați să stea 5 minute pentru a elibera umezeala de pe piele.
Presărați amidonul de porumb peste tot puiul și aruncați până când este acoperit uniform.
Umpleți o tigaie mare cu ulei la o adâncime de 1/2 inch.
Se încălzește la foc mare până se încălzește și strălucește. (Când uleiul este gata, un cub de pâine căzut în el va deveni auriu în 15 secunde.)
Reduceți căldura la mediu și adăugați mai întâi tobele, apoi aripile într-un singur strat. Gatiti, intoarcand puiul cu clesti, timp de 4 minute. Ridicați căldura la mare. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand puiul este maro auriu afara si nu mai este roz in interior,cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați puiul într-un castron mare și adăugați sosul fierbinte și jalapeincurbo. Aruncați până când este acoperit uniform.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.