Aripi De Whisky Afumate
Wings whisky afumat este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 791 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați doar sos, muștar dijon, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Whisky Gratar Aripi De Pui La Cuptor, Whisky Somon Afumat Răspândit, și Aripi Afumate Umplute Cu Bizon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați fiecare aripă în jumătate pentru a separa apartamentul de tambur; tăiați și aruncați vârful sau păstrați-l pentru stoc. Spălați bine bucățile, uscați-le, condimentați generos cu sare și piper și puneți-le deoparte într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar.
Într-o cratiță mică, bateți sosul cu whisky-ul și zahărul și aduceți doar la foc mic la foc mediu-mare.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați muștarul. Se răcește complet.
Se toarnă amestecul în pungă cu aripile de pui, se sigilează punga și se marinează la frigider cel puțin 30 de minute sau până peste noapte.
Pregătiți un fumător cu așchii de lemn îmbibate și încălziți-l la 250 km F (Vezi notele bucătarului). Alternativ, pregătiți un grătar cu cărbune (Vezi notele bucătarului) sau un grătar cu gaz (Vezi notele bucătarului) pentru fumat și încălziți-l la foc mediu-mic.
Scoateți aripile din marinată și aruncați marinada.
Așezați aripile într-o tigaie mare și superficială din aluminiu într-un singur strat.
Așezați tigaia neacoperită în fumător și gătiți, timp de 2 ore.
Scoateți aripile de la fumător și serviți cu mai mult sos pe lateral, dacă doriți.
Cum să pregătești un fumător pentru fumat
Fumătorii sunt făcuți pentru fumat, dar există o gamă largă de opțiuni, de la fumătorii în stil "glonț"care ard cărbune până la oul verde mare ceramic. În oricare dintre acestea, trebuie să alegeți ce Lemn veți fuma și vă recomand lemnele de fructe, deoarece au o aromă ușoară și sunt bogate în sevă și, în general, au mai puține impurități în ele; puteți alege dintre cele mai ușor de găsit în apropierea dvs.: măr, cireș, struguri și preferatul meu personal, piersica. Înmuiați așchii de lemn cu o oră înainte de a planifica să vă aprindeți fumătorul. Porniți cărbunele într-un coș de cărbune așa cum este descris mai sus.
Așezați cărbunii în treimea inferioară a fumătorului (focarul). Împrăștiați așchii de lemn pre-înmuiați pe cărbuni. Ceea ce vreau să faceți despre care poate nu știți deja este să puneți o tigaie cu apă în fundul fumătorului. O tigaie cu apă nu este o cerință pentru a găti grătar; este o notă stilistică care îmi place. Îmi place pentru că are un beneficiu semnificativ: tigaia cu apă creează o baie de apă aburită în interiorul fumătorului care ajută la menținerea umidității cărnii, care se găsește în mod natural în marmorarea (sau grăsimea) sa. Apa ajută la menținerea unei texturi Suculente umede în carne și împiedică uscarea acesteia. Pentru a configura o tigaie cu apă, pur și simplu umpleți o tigaie cu fund mediu greu (nu mai mare decât o tigaie cu lasagna de 13 x 9 inci) cam la jumătate cu apă și așezați-o în fundul fumătorului. Rafturile pentru grătar (de obicei sunt două) se potrivesc deasupra vasului de apă. Închideți capacul și monitorizați focul până când atinge temperatura dorită.Cum să pregătiți un ceainic sau alt grătar de cărbune pentru fumat
Luați aproximativ o ceașcă de așchii de lemn preferați (îmi place lemnul de piersici, fiind din Georgia) și înmuiați-le în suficientă apă pentru a le acoperi cel puțin o oră sau, chiar mai bine, peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scurgeți așchii de lemn. Înfășurați—le în folie de aluminiu și sigilați marginile; cea mai bună Descriere pe care am văzut-o despre această tehnică este să o fac ca un "burrito" - un pachet de așchii de lemn înmuiate și scurse. Folosind o frigăruie lungă de lemn sau o furculiță ascuțită, introduceți mai multe găuri în partea superioară a pachetului. Puneți pachetul deoparte. Apoi pregătiți grătarul: pe un grătar standard pentru ceainic, puneți cărbunele într-o parte, lăsând o zonă rece pentru ca carnea să fie așezată (o zonă de căldură "indirectă", unde carnea nu este direct peste flacără, dar este încă gătită de ea). Apoi puneți acel pachet de așchii de lemn sub cărbune.
Așezați capacul pe fierbător și controlați nivelul căldurii cu orificiile de ventilație ale grătarului fierbătorului, deschizându-le mai mult pentru a răci fumătorul și închizându-le pentru a-l ridica.Cum se pregătește un grătar cu gaz pentru fumat
Majoritatea modelelor de grătare pe gaz au două sau trei arzătoare care pot fi controlate individual. Iată ce faceți: luați aproximativ o ceașcă de așchii de lemn preferați (îmi place lemnul de piersici, așa cum am menționat mai sus) și înmuiați-le în suficientă apă pentru a le acoperi cel puțin o oră sau, chiar mai bine, peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scurgeți așchii de lemn. Înfășurați—le în folie de aluminiu și sigilați marginile; cea mai bună Descriere pe care am văzut-o despre această tehnică este să o fac ca un "burrito" - un pachet de așchii de lemn înmuiate și scurse. Folosind o frigăruie lungă de lemn sau o furculiță ascuțită, introduceți mai multe găuri în partea superioară a pachetului. Puneți pachetul deoparte. (Faceți 2 dacă aveți un grătar cu 3 arzătoare.) Pe un grătar cu gaz cu două arzătoare, aprindeți doar o parte; pe o unitate cu trei arzătoare, aprindeți cele două arzătoare exterioare și lăsați - l pe cel din mijloc rece.
Așezați pachetul de așchii de lemn pe secțiunea luminată (sau secțiunile). Flacăra va mocni chipsurile umede, producând fum pentru a găti și aromatiza carnea. Apoi vă veți așeza carnea pe secțiunea neluminată a grătarului cu gaz și o veți găti cu căldură indirectă. Asta e. Nu vă faceți griji cu privire la orificiile laterale ale grătarului și la închiderea lor etanșă; faceți tot ce puteți pentru a le închide, dar nu vă faceți griji; nici unul dintre fumătorii mei nu este ceea ce ați numi "etanș". Și câștig bani cu mâncarea mea tot timpul.
Retipărit cu permisiunea de la Everyday Barbecue de Myron
Mixon cu Kelly Alexander, 2013 Ballantine Books
Mixon este vedeta destination America ' s BBQ PITMASTERS. A apărut în emisiunea Today, Good Morning America, Conan, The Tonight Show cu Jay Leno, The Late, Late Show cu Craig Ferguson și QVC.Kelly Alexander este fost editor la revistele Food & Wine și Saveur și coautor al Smokin ' with Myron
Mixon. Lucrările ei au apărut în New York Times, The New York Times Magazine, Gourmet și Newsweek, printre alte publicații. De asemenea, predă scrierea alimentelor la Universitatea Duke și este absolventă a școlii de Jurnalism Medill din Northwestern.