Aripi de pui roșii din Chile cu glazură de miere Chipotle
Red Chile aripi de pui cu Chipotle miere glazura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 754 calorii, 35g de proteine, și 64G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră ancho chile, sare și piper, pulbere New mexico chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Aripi de pui la cuptor cu glazură de Chipotle de miere, Miere-Chile Aripi De Pui, și Miere Chipotle Glazurate Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul de brânză albastră: amestecați iaurtul, brânza albastră,cilantro, ceapa și sarea și piperul după gustîntr-un castron. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De Brânză
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți 2 până la 3 inci deulei într-o tigaie mare, cu fața înaltă, până când ajunge la 375 de grade F pe un termometru de prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2
Stropițiaripile cu sare și piper.Se amestecă împreunăpulberi de chil, chimen, 1 lingurițăsare și niște piperîntr-un castron puțin adânc. Praf aripile cu amestecul de condimente și aruncați într-un castron pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați aripile în ulei în loturi și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Pentru glazură: într-un castron mare, combinați oțetul, chipotul în adobo, miere și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în Adobo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Muștar Dijon. Într-o tigaie mică, adăugați-ount și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați untul topit în castron cu amestecul de oțet-miere și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aruncați aripile proaspăt prăjite cu glazura în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.