Aripi de pui prăjite thailandeze cu sos fierbinte și acru și Mango sărat
Rețeta aripi de pui prăjite thailandeze cu sos fierbinte și acru și Mango sărat este gata în aproximativ 1 oră și 52 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Un amestec de sos de soia, ulei de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Dulce și acru lipicios Thai dezosată cuptor la cuptor aripi de pui pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.