Aripi De Pui Lăcuite Cu Piersici

Aripi De Pui Lăcuite Cu Piersici
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile de pui lăcuite cu piersici ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 379 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, aripi de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată De Pui Lăcuită Cu Piersici, Gratar Peach BBQ aripi de pui, și Pui Lăcuit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se adaugă ghimbirul și se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
4
Adăugați conserve, sos de soia, apă și fulgi de ardei roșu și pulsați până când sosul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
SosSos
ApăApă
5
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie mari cu 4 fețe cu folie și folie ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Aripile se usucă și se pun în tigaie. Se condimentează cu 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă sosul peste aripi și se aruncă pentru a acoperi, apoi se întinde în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
8
Se fierb aripile la 4 până la 6 inci de la căldură 5 minute, apoi se răstoarnă și se unge cu sos din tigaie. Continuați să fierbeți, rotind tigaia și rotind și ungând de încă 3 ori, până când puiul este gătit și rumenit în pete, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista