Aripi De Pui Lipicioase Glazurate Cu Afine

Aripi De Pui Lipicioase Glazurate Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui lipicioase glazurate cu afine. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, aripi de pui, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Lipicioase Cu Glazură De Soia Crocantă, Aripi De Pui Lipicioase, și Aripi De Pui Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime cu un suport pentru cuptor setat la aproximativ 4 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți vârfurile aripilor și aruncați sau economisiți pentru a face stoc. Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit pentru a separa aripile la îmbinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Aruncați aripile de pui și uleiul vegetal pe o foaie de copt până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se presară sare și câteva măcinări de piper. Fierbeți aripile până când pielea începe să se rumenească și să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați aripile. Se fierbe cealaltă parte până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Între timp, puneți merisoarele într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați-le într-o tigaie medie cu sosul dulce de chili și 3/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați toate albușurile de scallion și 2 dintre verdele de scallion. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se strecoară într-un castron mediu, apăsând pentru a trece cât mai mult lichid. Întoarceți lichidul în tigaie și fierbeți până când este gros și strălucitor, ca o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Scoateți aripile și verificați dacă este gata; dacă un cuțit introdus în carnea cea mai apropiată de os nu mai este roz, este gata. Aruncați aripile în vasul cu sos până când sunt bine acoperite, reveniți la foaia de copt și fierbeți până când glazura devine strălucitoare și pielea are pete vezicule de cărbune, 1 până la 3 minute. Verificați aripile în fiecare minut în această etapă pentru a vă asigura că glazura nu arde. Dacă glazura dvs. nu se lipeste atât de bine pe cât doriți, aplicați glazura cu o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Presărați restul de verdeață de scallion peste vârful aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
11
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sur De los Andes Pinot Noir Reserva. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Sur De los Andes Pinot Noir Reserva
Sur De los Andes Pinot Noir Reserva
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista