Aripi De Pui Lipicioase Glazurate Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui lipicioase glazurate cu afine. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, aripi de pui, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Lipicioase Cu Glazură De Soia Crocantă, Aripi De Pui Lipicioase, și Aripi De Pui Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime cu un suport pentru cuptor setat la aproximativ 4 inci de sursa de căldură.
Scoateți vârfurile aripilor și aruncați sau economisiți pentru a face stoc. Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit pentru a separa aripile la îmbinare.
Aruncați aripile de pui și uleiul vegetal pe o foaie de copt până când sunt bine acoperite.
Se presară sare și câteva măcinări de piper. Fierbeți aripile până când pielea începe să se rumenească și să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați aripile. Se fierbe cealaltă parte până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 8 minute.
Între timp, puneți merisoarele într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți bucăți mici.
Adăugați-le într-o tigaie medie cu sosul dulce de chili și 3/4 cană de apă.
Adăugați toate albușurile de scallion și 2 dintre verdele de scallion. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se strecoară într-un castron mediu, apăsând pentru a trece cât mai mult lichid. Întoarceți lichidul în tigaie și fierbeți până când este gros și strălucitor, ca o glazură.
Scoateți aripile și verificați dacă este gata; dacă un cuțit introdus în carnea cea mai apropiată de os nu mai este roz, este gata. Aruncați aripile în vasul cu sos până când sunt bine acoperite, reveniți la foaia de copt și fierbeți până când glazura devine strălucitoare și pielea are pete vezicule de cărbune, 1 până la 3 minute. Verificați aripile în fiecare minut în această etapă pentru a vă asigura că glazura nu arde. Dacă glazura dvs. nu se lipeste atât de bine pe cât doriți, aplicați glazura cu o perie de patiserie.
Presărați restul de verdeață de scallion peste vârful aripilor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sur De los Andes Pinot Noir Reserva. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Sur De los Andes Pinot Noir Reserva]()
Sur De los Andes Pinot Noir Reserva