Miere-susan aripi de pui la gratar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 40 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți aripi de pui, miere, sos hoisin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Aripi De Pui Cu Susan De Miere, Aripi De Pui Cu Susan Cu Miere La Cuptor, și Aripioare De Pui Glazurate Cu Soia Și Miere La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și pasta de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați puiul și lăsați la marinat 15 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Configurați un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură medie (350 până la 400; puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Puneți puiul pe grătar și acoperiți cu capac. Gatiti, intorcand des, pana se rumenesc, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Într-un castron mic, combinați mierea și sosul hoisin. Folosind o perie de patiserie, ungeți generos aripile de pui cu glazură de miere. Acoperiți grătarul cu capac și gătiți până când glazura de miere începe să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Întoarceți aripile de pui și ungeți din nou, folosind glazura de miere rămasă. Gătiți încă 3 minute, având grijă să nu lăsați glazura să ardă, îndepărtând bucățile de pe grătar pe măsură ce sunt gata.
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.