Aripi de pui la gratar cu sos picant Chipotle fierbinte și brânză albastră-sos de scufundare iaurt

Aripi de pui la gratar cu sos picant Chipotle fierbinte și brânză albastră-iaurt sos de scufundare este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1240 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful ancho chile, aripile de pui, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Aripi de pui cu glazură de miere fierbinte roșie și sos albastru de brânză-țelină, Cartofi prăjiți la grătar cu sos picant de brânză albastră, și Aripi calde în stil Buffalo cu sos de scufundare cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Grătar de căldură la mare. Aruncați aripile în câteva linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar în straturi simple și grătați până se rumenesc pe ambele părți și doar fierte, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Bateți împreună oțetul, muștarul Dijon, piureul de chipotle, mierea și uleiul într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Topiți untul într-o tigaie mare sau într-o oală mare pe grătarele grătarului.
Se adaugă amestecul de sos fierbinte și se aduce la fierbere.
Bateți în pudra ancho chile și condimentați cu sare, după gust.
Adăugați aripile și gătiți, amestecând, timp de 2 până la 3 minute.
Se serveste cu branza albastra-iaurt Dip.
Combinați toate ingredientele într-un bol și condimentați cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.