Aripi De Pui Deviled
Aripi de pui Deviled ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 621 calorii, 44G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, oțet de vin alb, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Brown Unt Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile aripilor, rezervând pentru o altă utilizare și înjumătățiți aripile la articulație. Aruncați crustele din pâine și într-un procesor de alimente mănâncă fin pâinea. Măsurați 1 1/2 căni firimituri de pâine. Cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente măcinați grosier semințele de muștar.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și ungeți raftul unei tigaie pentru broiler.
Într-un castron mare amestecați împreună semințe de muștar, muștar, ulei, oțet, sare și cayenne.
Adăugați aripi și amestecați pentru a acoperi. Într-un vas superficial se amestecă împreună pesmetul și parmezanul și se condimentează cu sare și piper. Apăsați aripile, cu pielea groasă în jos, în amestecul de pesmet pentru a acoperi ambele părți și aranjați, cu pielea în sus, pe raft.
Prăjiți aripile în mijlocul cuptorului până când sunt fierte și aurii, aproximativ 30 de minute.
Serviți aripile de pui calde sau la temperatura camerei, cu bețișoare de țelină, bețișoare de morcov, fâșii de ardei gras roșu și lăstari de mazăre.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.