Aripi De Pui De Ananas
Aripile de pui de ananas sunt un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 121 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos original de grătar, aripi de pui, bucăți de Ananas în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui Slow Cooker lipicioase cu sos de condimente de ananas 5, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați aripile într-o tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/4 cană de suc.
Se amestecă sosul de grătar, ananasul și sucul rezervat.
Se adaugă la pui; se amestecă pentru a acoperi uniform puiul.
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata și sosul este îngroșat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.