Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da aripi de pui cu salsa Verde un try. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 437 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți rozmarin, boabe de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, și Salsa Verde Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți saramura: într-o oală mare de supă, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sarea kosher, boabele de piper și usturoiul; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Boabe De Piper
Usturoi
4
Lăsați să se răcească 30 de minute, apoi transferați într-o oală mare sau piept de gheață căptușit cu o pungă mare de gunoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați încă 8 căni de apă, apoi adăugați aripile și răsuciți punga închisă. La frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aripi De Pui
6
Se amestecă toate ingredientele de frecare într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
7
Scurgeți aripile. Se clătește sub apă rece, se usucă foarte mult și se pune în pungă cu freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aripi De Pui
Condimente Uscate Freca
8
Se amestecă pentru a acoperi uniform. Sigilați punga și dați-o la frigider până când este gata de gătit. (Puteți face acest lucru cu o zi înainte.)
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
10
Scoateți aripile din pungă și așezați-le într-un singur strat pe o tigaie căptușită cu folie ușor unsă. Se fierbe timp de 8 minute, apoi se întoarce și se gătește încă 5 până la 8 minute sau până când este crocant și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Între timp, combinați toate ingredientele pentru salsa, cu excepția uleiului de măsline, într-un robot de bucătărie, folosind sare după gust. Adăugați încet uleiul și piureul până se omogenizează.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.