Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați aripi de pui cu glazură balsamică. Această rețetă face 9 porții cu 183 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, rozmarin sau aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Aripi De Pui Glazurate Balsamice, Aripi De Pui Glazurate Cu Soia Balsamică, și Balsamic glazurate conopidă "Aripi" Pentru cu @GalloFamily sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunile vârfului aripii. Într-un castron mic, combinați oțetul, usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 1 ora. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Așezați aripile într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până când nu mai este roz, întorcându-se la fiecare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, combinați zahărul brun și marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Așezați aripile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se toarnă glazura peste aripi și se aruncă pentru a acoperi.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Riesling, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Momo Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.