Aripi De Pui Crocante La Cuptor
Crispy Aripi de pui la cuptor ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 69 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conservele de caise de la smucker, sare, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Crocante La Cuptor, Aripi De Pui Crocante La Cuptor, și Crocante Coapte Dulce Fierbinte Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie de copt cu folie; pulverizați cu Spray de gătit Crisco No-Stick, deoparte.
Combinați toate ingredientele sosului într-o cratiță mică.
Se încălzește doar până se topește zahărul; deoparte.
Aripi de pui disjuncte; aruncați sfaturi. Clătiți și uscați cu un prosop de hârtie. Într-un castron mare, combinați muștar granulat, ulei de Canola Crisco, apă, sare, piper și piper cayenne; adăugați aripi de pui și aruncați pentru a acoperi.
Așezați aripile de pui acoperite pe foaia pregătită. Pulverizați bine fiecare aripă cu Spray de gătit Crisco No-Stick.
Coaceți 25 de minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți din cuptor, creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Ungeți aripile de pui cu sos dulce și acru; reveniți la cuptor și fierbeți aproximativ 2 minute sau până se rumenesc și sunt crocante.
Se servește cu sosul dulce și acru rămas pentru scufundare.