Aripi de miere-rozmarin cu iaurt grecesc și sos de scufundare cu usturoi de lămâie

Aripi de miere-rozmarin cu iaurt grecesc și sos de scufundare cu usturoi de lămâie
Rețeta aripi de miere-rozmarin cu iaurt grecesc și sos de usturoi de lămâie este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați miere, usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi de pui la gratar cu sos picant Chipotle fierbinte și brânză albastră-sos de scufundare iaurt, Aripi de pui Smucite afumate cu sos de miere-Tamarind, și Aripi de pui dulci și picante cu sos de miere Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 până la 4 inci de ulei într-o tigaie mare, cu fața înaltă, până când ajunge la 375 de grade F pe un termometru de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați aripile în loturi și gătiți până se rumenesc și se fierbe, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Pentru sosul de scufundare: între timp, într-un bol, adăugați iaurtul grecesc, arpagicul, usturoiul, sucul de lămâie și sarea de țelină. Se amestecă pentru a combina și a gusta. Reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Sare De țelinăSare De țelină
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pentru sosul cu aripi fierbinți: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, topiți untul, apoi adăugați mierea și încălziți până când este slăbit și vâscos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AripiSos De Aripi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-un castron mare, adăugați usturoiul, rozmarinul, coaja de lămâie și sucul și fulgii de ardei roșu zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se toarnă untul de miere în amestecul de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Pe măsură ce aripile ies din friteuză, aruncați sosul cu unt de miere. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
8
Se servește cu sosul grecesc de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Iaurt GrecescIaurt Grecesc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista