Aripi De Bivol La Grătar

Aripi De Bivol La Grătar
Aripile de bivol la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 209 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, aripi de pui, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Bivol La Grătar, Aripi Ușoare De Bivol La Grătar, și Aripi de bivol la grătar cu salată și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-o oală mare, amestecați sosul fierbinte, cola, ardeiul cayenne, piperul negru și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați aripile în sos-congelat este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Așezați oala pe o parte a grătarului, astfel încât sosul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Folosiți clești pentru a pescui aripile din sos și așezați-le pe grătar timp de 8 până la 10 minute. Apoi reveniți la sos pentru a fierbe. Repetați acest proces timp de aproximativ 50 de minute. Sosul se va îngroșa. Când puiul este fraged și trage ușor de pe os, aveți două opțiuni. Puteți să vă scufundați ultima dată și să serviți pentru aripi în stil neglijent sau să serviți chiar de pe grătar pentru aripi de uscător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Aripi De PuiAripi De Pui
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista