Aripi de bivol cu dip de brânză albastră
Aripile de bivol cu dip de brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 366 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de smântână, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați "Aripi" de conopidă de bivol cu baie de brânză albastră, Aripioare de pui de bivol cu Dip de brânză albastră, și Aripi De Bivol Prăjite Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți încet untul, sosul fierbinte și oțetul într-o cratiță medie, apoi turnați într-un castron mare.
Se amestecă toate ingredientele pentru scufundarea cu brânză albastră împreună cu un vârf de sare. Acoperiți și răciți până când este nevoie.
Tăiați capătul de pe fiecare aripă de pui, apoi tăiați fiecare în jumătate prin articulație. Înclinați aripile într-un castron.
Adăugați sarea de țelină (dacă utilizați), condimente și suficientă făină, astfel încât acestea să fie acoperite uniform.
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare și adâncă și adăugați aripile (faceți acest lucru în 2 loturi dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare). Prăjiți-le, amestecând frecvent, până când sunt fierte și rumenite peste tot, aproximativ 10 minute pentru fiecare lot. De îndată ce sunt fierte, transferați-le în vasul cu sos de unt și amestecați bine. Repetați cu al doilea lot.
Serviți aripile pe un platou cu orice sos suplimentar de unt turnat și dip de brânză albastră și bețișoare de țelină pe lateral