Aripi Creole-Cajun

Aripi Creole-Cajun
Aripioarele de pui Creole-Cajun durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 320 de calorii . Această rețetă are 14 porții și costă 61 de cenți per porție. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este oferită de Taste of Home. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare creolă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, sos de roșii, aripioare de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu alimentele fodmap . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 32% , ceea ce nu este extraordinar. Rețete similare sunt Creamy Creole Crab Pots , Cajun Chicken Pastes și Blackened Cajun Chicken .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză, încălziți uleiul la 175°C. Prăjiți aripioarele de pui, câte câteva odată, timp de 10-12 minute sau până când sucul iese limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Combinați sosul de roșii, untul și sosul de ardei iute într-un bol mare; adăugați aripioarele și amestecați pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea timp de 15 minute.
5
Scoateți aripioarele din sos. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Așezați aripioarele într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 33 cm x 23 cm. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 25-30 de minute sau până se încălzesc complet. Descoperiți și coaceți încă 5 minute. Ungeți aripioarele cu sosul de copt; serviți imediat. Dacă doriți, serviți cu sos de usturoi și brânză albastră (rețeta de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista