Aripi Creole-Cajun

Aripi Creole-Cajun
Aripioarele de pui Creole-Cajun durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 320 de calorii . Această rețetă are 14 porții și costă 61 de cenți per porție. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este oferită de Taste of Home. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare creolă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, sos de roșii, aripioare de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu alimentele fodmap . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 32% , ceea ce nu este extraordinar. Rețete similare sunt Creamy Creole Crab Pots , Cajun Chicken Pastes și Blackened Cajun Chicken .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză, încălziți uleiul la 175°C. Prăjiți aripioarele de pui, câte câteva odată, timp de 10-12 minute sau până când sucul iese limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Combinați sosul de roșii, untul și sosul de ardei iute într-un bol mare; adăugați aripioarele și amestecați pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să stea timp de 15 minute.
5
Scoateți aripioarele din sos. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Așezați aripioarele într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 33 cm x 23 cm. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 25-30 de minute sau până se încălzesc complet. Descoperiți și coaceți încă 5 minute. Ungeți aripioarele cu sosul de copt; serviți imediat. Dacă doriți, serviți cu sos de usturoi și brânză albastră (rețeta de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista