Aripi calde de piersici picante ale lui Pat

Peach picant aripi fierbinte Pat este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sare kosher, aripi de pui, conserve de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Aripi De Pui Lăcuite Cu Piersici, și Gratar Peach BBQ aripi de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți friteuza adâncă cu ulei de arahide la 350 de grade F.
Amestecați cele 2 lingurițe de sare, boia afumată și praful de usturoi împreună într-un bol mic.
Adăugați aripi de pui și aruncați pentru a acoperi.
Topiți untul în cratiță medie la foc mediu cu usturoiul.
Se amestecă conservele de piersici, sosul fierbinte și sosul de soia. Gatiti pana la sirop si gros, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați aripile în friteuza adâncă și prăjiți până când sunt fierte și aurii și crocante, 12 până la 15 minute. Va trebui să faceți acest lucru în 2 loturi, astfel încât să nu vă supraaglomerați friteuza.
Scoateți aripile din friteuză și scurgeți-le pe o tavă de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați aripile prăjite în vasul mare de sos și aruncați până când sunt bine combinate și aripile sunt bine acoperite. Folosind o lingură pliată, scoateți aripile pe un platou și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.