Aripi

Aripi
Aripa faliment ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 736 calorii, 47G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 1,94 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, ghimbir praf, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Aripi, Aripi De Pui, și Bat Wing Butterscotch Pie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții7
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista