Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas)
Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 186 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. Un amestec de sare și piper kosher, ulei vegetal, chili de trapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 517 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Arepas cu porumb și carne de porc trasă, Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată, și Arepas de Yuca (Cassavan Arepas).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați umărul de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
3
Transferați pe o farfurie mare.
4
Reduceți căldura la mediu-mare.
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați chili și pui de pui și răzuiți bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Întoarceți carnea de porc în oală împreună cu frunzele de dafin. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este complet fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți carnea de porc din oală cu o lingură cu fante și transferați într-un castron mediu. Aruncați frunzele de dafin și creșteți căldura la mare. Se fierbe până când lichidul se reduce la 1/2 cană. Între timp, tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați lichid în carne de porc și condimentați după gust cu sare și piper (este posibil să nu aibă nevoie de sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Puneți deoparte în timp ce faceți Arepas în stil venezuelean. Împărțiți arepas, umpleți cu carne de porc, acoperiți cu brânză mărunțită și coriandru și serviți cu pene de tei și felii de avocado, dacă doriți.