Arepas de porumb și brânză
Porumb și brânză Arepas este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, brânză Monterey jack, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Arepas De Porumb Dulce, Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), și Arepas cu porumb și carne de porc trasă.
Instrucțiuni
Se macină fin făina de porumb în blender, 1/4 cană la un moment dat.
Se transferă într-un castron mare.
Se amestecă în brânză, 2 linguri de unt și sare.
Adăugați suficientă apă clocotită în amestec pentru a face aluat foarte gros. Se amestecă porumbul.
Încălziți grătarul sau tigaia mare la foc mediu cu o parte din untul topit rămas. Lucrând în loturi și folosind 1 lingură de aluat pentru fiecare tort de porumb, aruncați aluatul pe tigaie și gătiți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.