Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian)

Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian)
Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian) necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $2.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 2537 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bere, fustă de vită, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), Arepa con Carne Desmechada (Arepa cu carne mărunțită), și Arepa con Carne y Champi aproximativ (tort de porumb cu carne de vită și ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ceapa tocată, usturoiul tocat, ceapa verde, chimenul, berea, sarea de ulei și piperul împreună pentru a face o marinată pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Frecați marinada pe fripturi și lăsați să se marineze timp de 3 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Grătiți sau prăjiți fripturile la foc mare până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Pentru a servi, acoperiți fiecare arepa cu o bucată de carne, presărați coriandru proaspăt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista