Ardeiul iute murat al lui James Peterson
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii iute murați ai lui James Peterson. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,85 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, oțet de sherry, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi cu spanac de James Peterson, Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson, și Gătit fin Vichyssoise de James Peterson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute și îndepărtați tulpinile.
Tăiați ardeii iute mari pe jumătate pe lungime și, purtând mănuși de cauciuc, scoateți semințele. Lăsați ardeii mici întregi. Umpleți un borcan de zidărie de 1 litru cu ardeii iute, distribuind uniform ceapa, usturoiul, cimbru și sare printre straturi sau ardei iute. Aduceți oțetul la fiert și turnați-l imediat peste ardei iute. Asigurați-vă că ardeii iute sunt complet acoperiți cu oțet fierbinte. Răsuciți imediat capacul și lăsați să se răcească fără a se deschide. Dați la frigider ardeii iute și serviți în câteva săptămâni.