Ardeii Mei Verzi Umpluți Preferați
Meu preferat umplute ardei verde este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 440 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coriandru măcinat, sare și piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ardeii verzi umpluți preferați de Kelsey, Ardei Verzi Umpluți, și Ardei Verzi Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță; adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Stropiți uleiul de măsline într-o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Umpleți o cratiță separată cu apă și dați la fiert; adăugați ardei grași verzi și fierbeți timp de 3 minute.
Transferați ardeii într-un bol cu apă cu gheață până când ardeii sunt răciți. Aranjați ardeii în vasul de caserolă pregătit.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Întoarceți tigaia la căldură; amestecați ceapa și orezul fiert în carnea de vită măcinată.
Se toarnă sosul de roșii în amestecul de carne de vită măcinată și se amestecă pentru a se combina.
Amestecați usturoiul, coriandrul, chimenul, ardeiul cayenne, sarea și piperul negru în amestecul de carne de vită măcinată. Se fierbe până se combină aromele, 10 minute.
Scoateți de pe foc și lingurați 2 până la 3 linguri amestec de carne de vită măcinată în fiecare jumătate de ardei gras.
Presărați brânză mozzarella peste fiecare ardei umplut. Acoperiți vasul cu caserolă cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când brânza se fierbe și se topește, încă 15 minute.