Ardei și rădăcini prăjite cu miere
Pepper & miere-rădăcini prăjite este un fel de mâncare laterală care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 188 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, păstârnac, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Rădăcini Prăjite, și Rădăcini prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Încălziți uleiul într-o formă de prăjire deasupra aragazului, apoi aruncați legumele și prăjiți 5-8 minute până când încep să se rumenească.
Introduceți tava în cuptor timp de 40-50 de minute, agitând tigaia ocazional până se rumenesc și se moale.
Se amestecă mierea, piperul și o stropire de sare în legume, apoi se întoarce la cuptor timp de 5 minute pentru a încălzi mierea.