Ardei Umpluți Tradiționali
Această rețetă face 2 porții cu 186 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ardei tradiționale umplute ar putea fi o mare fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Curcan Tradițional Umplut Cu Friptură, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile de ardei și îndepărtați semințele.
Puneți ardeii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 3 minute.
Scurgeți și așezați imediat în apă cu gheață; inversați pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mică, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Scoateți din căldură. Se amestecă 1 cană sos de roșii, orez, sare, praf de usturoi și piper. Lingură în ardei.
Se pune într-un 2-qt superficial unsuros. vas de copt.
Stropiți cu sosul de roșii rămas. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când ardeii sunt fragede.